Harrasteryhmä

Luistelukoulusta luistelijoita siiretään edistymisen mukaan harrasteryhmään. Ryhmälla on  jää- ja oheisharjoitukset kahdesti viikossa. Harjoitusten tarkemmat ajat löydät kalenteristamme. Valmentajien lisäksi myös luistelukouluohjaajat vetävät tarvittaessa harjoituksia.

Ryhmässä voi käydä kokeilemassa kaksi kertaa ilmaiseksi, jos olet Tarmon taitoluistelijoiden jäsen tai harkitset liittyväsi seuraan. Ryhmän kuukausimaksu on   70,00 €/kk. Lisäksi tulee seuran hallintomaksu (sisältää jäsenmaksun), joka on 70€/koko kausi. Jäsenyytemme Suomen Taitoluisteluliitossa edellyttää myös liiton passin hankintaa (linkki etusivulla). Muiden seurojen jäsenille maksu on 10€/jää ja 5€/oheiset. Lisäksi toivomme etukäteen yhteydenottoa seuraan (tarmontaitoluistelijat@gmail.com) tai päävalmentajaan (helen.tytenko@gmail.com).

Laskutus tehdään kaksi kertaa vuodessa, syys- ja kevätkausi omilla laskuillaan. Maksut voi halutessaan maksaa myös erissä vaikka kuukausittain käyttäen samaa viitenumeroa. Mahdolliset leirit yms. kulut laskutetaan erikseen.

 

Sivua päivitetty 20.08.2023