Kilpailuihin ilmoittautumisohjeet

 

Kilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu seuran kilpailuvastaavan kautta.  Kukaan lapsi tai lapsen vanhempi ei voi ilmoittaa lasta kilpailuun itse.

 

Jokaisella kilpailijalla tulee olla voimassaoleva ja kilpailuun vaadittava kilpailulisenssi tai kilpailulupa (kilpailevat, joilla on oma tapaturmavakuutus). Lisenssi lunastetaan STLL:n sivulta:  www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit/  HUOM! Katso että ostat oman sarjasi mukaisen lisenssin! Ilmoittakaa kilpailuvastaavan s-postiin kisavastaava.varta.luistelu@gmail.com lisenssin maksupäivä. Riittää, kun tiedot ilmoitetaan kerran kauden alussa.

 

Seuralla on oma kilpailusuunnitelma/kalenteri, jonka mukaisiin kilpailuihin osallistumiset keskitetään. Kilpailukalenteri on nähtävissä seuran kotisivulla.

 

Saatuaan kilpailukutsun kisavastaava välittää sen sähköpostilla kilpaileville luistelijoille, ja ilmoittaa samalla päivän mihin mennessä on ilmoitettava sähköpostilla kisavastaavalle halukkuutensa osallistua kyseiseen kilpailuun. HUOM! Tämä on eri päivä kuin kilpailukutsussa mainittu viimeinen ilmoittautumispäivä! Ilmoittautumisajan mentyä umpeen, ei ilmoittautumisia enää oteta vastaan.

Kilpailijat ilmoitetaan kuhunkin sarjaan seuran (VarTa) asettamassa järjestyksessä, jossa huomioidaan: luistelijan aiemmat osallistumiset kaudella, mahdolliset karsiutumiset, vaadittava taso, valmentajan, luistelijan ja/tai hänen vanhempansa kanssa sovitut asiat.

 

Kilpailuvastaava tiedottaa, ketkä on valittu kilpailuun. Järjestävä seura määrittelee itse kilpailun valintakriteerit. Kilpailukulut maksetaan VarTa:n tilille (FI88 4108 0010 4307 60 / Tarmon Taitoluistelijat)  jälkikäteen kaikkien kulujen varmistuttua (kilpailumaksu, tuomarikulut, valmentajakulut). Kaikkiin kisoihin lähtee VarTa:n valmentaja mukaan.

 

Hyväksyttävään peruutukseen arvonnan jälkeen tarvitaan usein esimerkiksi lääkärintodistus. Kenenkään kilpailijan ei tule osallistua kilpailuun sairaana! Koska yleensä näissä tapauksissa seura ei voi lähettää toista kilpailijaa peruuttaneen tilalle, huomioidaan myöhäinen peruutus luistelijalle osallistuttuna kilpailuna vuoroteltaessa osallistumisia seuraaviin kilpailuihin.

 

VarTa noudattaa Suomen Taitoluisteluliiton kilpailusääntöjä. Kilpailuihin osallistujat edustavat VarTa:a ja sitoutuvat noudattamaan Nuori Suomen mukaisia periaatteita.

 

Kilpailuun lähtevän valmentajan kulut (km-kulut 0,43 €/km, ruoka tai päiväraha sekä tarvittaessa majoitus) maksaa kilpailuun lähtevät luistelijat yhdessä. Matkakulut pyritään hoitamaan ottamalla valmentaja kilpailijoiden kyytiin.

 

 

Ohjelma-cd:n kannen pohja docx ja pdf
Kannen fontti typesetit_alex-brush.zip

 

 

Sivua päivitetty 07.12.2018