Näytösinfo

 

Tietoa maaliskuun (18.3. klo 13–15) luistelunäytöksestä.

 

Kenraaliharjoitus: Kenraaliharjoitus pidetään perjantaina 16.3. noin klo 19 alkaen kilpahallissa. Saavu paikalle klo 18.30. Ajan säästämiseksi kenraaliharjoitus käydään läpi normaaleissa harjoitusvaatteissa. Uppo-Nallen luistelukoulun sekä C- ja D-ryhmien kohdalla lopetamme harjoitukset noin klo 20. Jotta varsinainen näytös olisi elämys myös vanhemmille, pyydämme vanhempia poistumaan hallista kenraaliharjoituksen ajaksi.

 

Näytös: Näytös alkaa klo 13. Luistelijat saapuvat klo 12 jäähallien välisestä sivuovesta pukeutuneina ja kammattuina alla olevien ohjeiden mukaan. Näytöksen kesto on noin kaksi tuntia.

 

Vaatteet: Varsinaiset esiintymisasut ja asusteet saa hallilta, mutta perusvaatteet pitää tuoda kotoa. Jos teillä on hankaluuksia saada tarvittavia vaatteita, ilmoittakaa siitä hyvissä ajoin! Perusvaatteiden alle voi pukea lisäkerroksia (esim. toiset sukkahousut, toinen paita).

 

Huovat ja takit: Esityksensä jälkeen luistelijat siirtyvät aitioon katsomaan toisten luistelua. Jotta lapset pysyvät lämpiminä, tulisi mukana olla oma huopa/viltti. Huovat tulee nimikoida lapsen nimellä ja luisteluryhmällä ja ottaa mukaan jo kenraaliharjoitukseen. Huovan voi jättää hallille säilytykseen. Lisäksi mukaan otetaan oma lämmin, helposti päälle puettava takki.

 

Eväät: Luistelijat saavat väliajalla evääksi juustosämpylän (hyla), banaanin ja mehun. Ilmoita erityisruokavalioista ja allergioista Annika Kauhaselle (yhteystiedot alla).

 

Talkootyö: Näytöstä varten tarvitsemme vanhempien apua mm. pukukopeissa, lipunmyynnissä, kahviossa ja myytävien leivonnaisten valmistamisessa. Ilmoita halukkuudestasi osallistua esim. Annika Kauhaselle (yhteystiedot alla).

 

Vanhemmat näytöksen aikana: Vanhemmat voivat saattaa luistelijat pukukoppeihin jäähallien välisestä sivuovesta ja sen jälkeen poistua samaa kautta. Sisäänkäynti näytökseen tapahtuu pääovista. Jokaisella ryhmällä on omat vastuuaikuisensa, jotka huolehtivat lapsista näytöksen ajan ja ottavat tarvittaessa yhteyttä vanhempiin. Luistelijat ovat väliajan pukukopeissa, mutta ruuhkan välttämiseksi vanhemmat eivät pääse sinne.

 

Lippujen ennakkomyynti: Näytöslippuja voi ostaa ennakkoon sunnuntaisin harjoitusten yhteydessä Päivi Tolvaselta. Ennakkolippuja kannattaa myydä myös tutuille ja sukulaisille; näin vältetään ruuhka ovella näytöspäivänä. Lippujen hinnat: aikuiset 7,5 € ja lapset (4-16 v.) 5 €. Innostetaan kaikki tuttavat katsomaan esitystä!

 

Näytöksen videointi: Näytös kuvataan ja tallennetaan DVD:lle. DVD:n hinnasta ja myynnistä tiedotetaan myöhemmin.

 

Näytös Facebookissa: https://www.facebook.com/#!/events/258282487582697/ – osallistu ja levitä kutsua!

 

Kysyttävää? Epäselvissä asioissa voit olla yhteydessä vastuuohjaaja Tiina Hämäläiseen (puh. 040-8496398, tiina.hamalainen(at)windowslive.com) tai näytöskoordinaattori Annika Kauhaseen (puh. 040 8474976, annika.m.kauhanen(at)jyu.fi).

 

Näytöksessä käytettävät vaatteet:

 

Hattivatit ja Murmelit

Omat vaatteet: Seuran vaatteet (saa hallilta): Hiukset:
Afrikan eläimet: Mustat housut ja eläinhatun väriin sopiva paita (päällä hallille tullessa)Pingviinit: Mustat housut ja valkoinen paita Eläinpäähine             Pingviinipuku ja rusetti Korkea poninhäntä kotona valmiiksi. Pingviinejä varten tehdään väliajalla nutturat.

 

D-ryhmä

Omat vaatteet: Seuran vaatteet (saa hallilta): Hiukset:
Venetsia: Luistelutrikoot, sininen paita (päällä hallille tullessa) Musta tyllihame, naamio Napakka nuttura kotona valmiiksi.

 

C-ryhmä

Omat vaatteet: Seuran vaatteet (saa hallilta): Hiukset:
Poliisit: Luistelutrikoot, musta paita (päällä hallille tullessa) Punainen hame, punainen kravatti, virkamerkki Napakka nuttura kotona valmiiksi.

 

Tintit

Omat vaatteet: Seuran vaatteet (saa hallilta): Hiukset
Joutsenet: Luistelutrikoot, valkoinen paita Valkoinen tyllihame Napakka nuttura kotona valmiiksi.

 

Nasut

Omat vaatteet: Seuran vaatteet (saa hallilta):
Kivikausi ja revontulet: musta pitkähihainen paita ja mustat sukkahousut/legginssit, kypärä/hattu Kivikausi: pehmoluut, vihreä hame.Revontulet: sininen tyllihame, kaksi värikästä huivia
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.