Kilpailukalenteri ja kilpailuihin ilmoittautuminen

Kilpailukalenteri

Ilmoittautumisohjeet

Kilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu seuran kilpailuvastaavan kautta.  Kukaan lapsi tai lapsen vanhempi ei voi ilmoittaa lasta kilpailuun itse.

Jokaisella kilpailijalla tulee olla voimassaoleva ja kilpailuun vaadittava kilpailupassi vakuutuksella tai kilpailupassi ilman vakuutusta (kilpailevat, joilla on oma tapaturmavakuutus). Lisenssi lunastetaan STLL:n sivulta:  www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit/  

HUOM! Katso että ostat oman sarjasi mukaisen lisenssin! Kisavastaava näkee maksetut passit Hoikasta

Seuralla on oma kilpailusuunnitelma/kalenteri, jonka mukaisiin kilpailuihin osallistumiset keskitetään. Kilpailukalenteri on nähtävissä yllä.

 Saatuaan kilpailukutsun kisavastaava välittää sen sähköpostilla kilpaileville luistelijoille, ja ilmoittaa samalla päivän mihin mennessä on ilmoitettava sähköpostilla kisavastaavalle halukkuutensa osallistua kyseiseen kilpailuun. 

HUOM! Tämä on eri päivä kuin kilpailukutsussa mainittu viimeinen ilmoittautumispäivä! Ilmoittautumisajan mentyä umpeen ei ilmoittautumisia enää oteta vastaan.

Kilpailijat ilmoitetaan kuhunkin sarjaan seuran (VarTa) asettamassa järjestyksessä, jossa huomioidaan luistelijan aiemmat osallistumiset kaudella, mahdolliset karsiutumiset, vaadittava taso, valmentajan, luistelijan ja/tai hänen vanhempansa kanssa sovitut asiat.

Kilpailuvastaava tiedottaa, ketkä on valittu kilpailuun. Järjestävä seura määrittelee itse kilpailun valintakriteerit. Kilpailukulut maksetaan VarTa:n tilille (FI88 4108 0010 4307 60 / Tarmon Taitoluistelijat)  jälkikäteen kaikkien kulujen varmistuttua (kilpailumaksu, tuomarikulut, valmentajakulut). Kaikkiin kisoihin lähtee VarTa:n valmentaja mukaan.

Hyväksyttävään peruutukseen arvonnan jälkeen tarvitaan usein esimerkiksi lääkärintodistus. Kenenkään kilpailijan ei tule osallistua kilpailuun sairaana! Koska yleensä näissä tapauksissa seura ei voi lähettää toista kilpailijaa peruuttaneen tilalle, huomioidaan myöhäinen peruutus luistelijalle osallistuttuna kilpailuna vuoroteltaessa osallistumisia seuraaviin kilpailuihin.

VarTa noudattaa Suomen Taitoluisteluliiton kilpailusääntöjä. Kilpailuihin osallistujat edustavat VarTa:a ja sitoutuvat noudattamaan Nuori Suomen mukaisia periaatteita.

Kilpailuun lähtevän valmentajan kulut (km-kulut 0,46 €/km, ruoka tai päiväraha sekä tarvittaessa majoitus) maksaa kilpailuun lähtevät luistelijat yhdessä. Matkakulut pyritään hoitamaan ottamalla valmentaja kilpailijoiden kyytiin. Lisäksi valmentaja laskuttaa 10€/ohjelma. 

Ohjelma-cd:n kannen pohja docx ja pdf
Kannen fontti typesetit_alex-brush.zip

Sivua päivitetty 14.09.2023